BRUOCSELLA

Bruocsella is een productie van eigen hand. Geschreven en geregisseerd door Kristof Saye, lid van Theater Erasmus. Een productie niet zoals een andere. Eentje waarbij beweging, muziek, techniek en beleving centraal staan. De voorstelling is geschreven in een universele taal, waardoor taalbarrières overstegen worden en de voorstelling toegankelijk is voor iedereen, ongeacht zijn/haar culturele achtergrond.
Auteur: Kristof Saye
Regisseur: Kristof Saye
Spelen mee: An De Leener, Andrés Sorin, Andy De Sutter, Anse Winne, Bruno Demuynck , Daan Swolfs, Elke Verbeyst, Greta Seresia, Guido Maerevoet, Guido Vastenavondt, Kristina De Smedt, Kriz De Logi, Maarten Van Cutsem, Marc Seeuws, Sofie Vandenhaute, Toon Coperloos en Wim De Boe
Wanneer: zaterdag 17 november 2018 om 20.30 u.
zondag 18 november 2018 om 15.00 u.
vrijdag 23 november 2018 om 20.30 u.
zaterdag 24 november 2018 om 20.30 u.
Waar: in Studio 1 van ZINNEMA, Veeweidestraat 24-26, 1070 BRUSSEL (Anderlecht)
Inkom: € 10 of € 7 voor leden of groepen vanaf 10 personen
Opmerking: op zondagnamiddag is er kinderopvang voorzien (vanaf 2 jaar).
Reserveren: gsm: 0470 298 392 (van 18 u. tot 22 u.)
e-mail: reservatie@theater-erasmus.be
of via het formulier hieronder
 facebook  Volg BRUOCSELLA ook op facebook
Kristof over zijn BRUOCSELLA

Het is nog zeer vroeg in de ochtend wanneer Bruocsella ontwaakt en zichzelf in gang zet. Nog nooit heeft ze zich overslapen, omdat ze daar simpelweg geen tijd voor heeft. Ze is er gewoon, elke dag opnieuw, voor hen.
Elke dag opnieuw kijkt ze naar het schouwspel dat zich voor haar ogen afspeelt. Het is niet altijd fraai, en soms ronduit beschamend, maar Bruocsella oordeelt niet. Ze heeft geen mening. Ze is er gewoon voor hen.
Bruocsella kent hen maar al te goed, ook al zijn ze met zovelen. Ze heeft immers niets anders te doen dan naar hen te kijken. Er komen er elke dag bij, en dat vindt ze niet erg. Sommigen verhuizen en laten nooit nog iets van zich horen. Maar de meesten van hen zijn er gewoon, elke dag opnieuw.
Vandaag, deze ochtend, besluit Bruocsella te kijken naar dat viertal daar.
BEELD VAN HET JAAR 2017